şeker

Makyaj ne kadar önemliyse, yapılmış olan makyajın kalıcılığı, canlılığını uzun süre taşıması da bir o kadar önemlidir. Makyajımızı sürekli tazeleme şansımız zor olacağı için makyaja bir ön hazırlıkla başlamak avantaj olabilir. İşte size makyaj için ön hazırlık için ipuçları.

• Makyajınızı temiz ve nemlenmiş bir cildin üzerine yaparsanız daha güzel bir görüntü elde edersiniz. Ama temizleme ve nemlendirme işlemlerini, makyajdan en az bir saat önce yapmalısınız. Özellikle nemlendiricinizi makyajdan hemen önce kullanmamalısınız. Çünkü cilt, kremle birlikte boyayı da emebilir, özellikle allık sürerken parça parça bir görüntü yaratabilir.

• Makyajdan önce saçlarınıza son şeklini verin. Dolayısıyla sprey, jöle gibi şekillendiriciler makyajınıza karışmamış olur.

• Ne giyeceğinizi önceden belirleyin ki, makyaj için kullanacağınız renkleri ve makyaj tarzınızı da önceden kestirebilesiniz.

• Fondöten seçerken cilt renginizi iyi belirlemeniz gerekir. Bunun için en uygun ışık, gün ışığıdır. Kozmetik merkezlerini aydınlatan florasan lambalar, cildi olduğundan daha soluk gösterir.



Kalıcı Makyaj Nasıl Yapılır?,kalıcı makyajın incelikleri,kalıcı makyaj yapımı,makyaj yapımı,kalıcı makyaj sanatı,makyajın kalıcılığı
0 Responses

Yorum Gönder