şeker
Genellikle her bayanın 10 bayandan 7`sinde cilt lekesi vardır ve eminimki bu durumdan şikayetçidir.Hiçbir bayan ben lekelerimi seviyorum demez bunun için kremler,maskeler ,farklı farklı uygulamalar hatta benim tanık oldugum estetik bile yaptırıyolar.Ama bence bunların hiç birine gerek yok kendi maskenizi evinizde kendi kendinize rahatça yapın kurtulun hiç boşa başka şeylerle ugrasmayın maskenin tarifine buyrun bakın.

Yüzünüzdeki tüm lekelerden kurtulun
250'şer gram taze süt ve alkolü iyice karıştırın. Soğuk yerde muhafaza etmeniz gereken bu karışımla, her sabah uyanır uyanmaz ve akşamları yatmadan önce yüzünüzü temizleyin. Alkolü, derecesini eczanede azalttıktan sonra kullanın. Bu özel karışım, yüzünüzdeki lekelerin yok olmasını sağlayacaktır.

Makyajınızı bademli sütle temizleyin

Malzemeler:

Bir kase dövülmüş badem
500 gram süt
1 tatlı kaşığı badem yağı

Dövülmüş bademleri ve sütü 8 dakika boyunca kaynatın. 10 dakika dinlendirdikten sonra ise süzün ve cam bir şişeye koyun. Ardından, üzerine badem yağını ekleyin. Her cilt tipinne uygun olan bu karışımı, makyajınızı silmek istediğiniz zaman kullanın. Bademin cildi yumuşatan özelliği sayesinde, cildiniz yıpranmadan temizlenecektir.

cilt lekeleri için maske,maske yapımı,cilt lekeleri için maske nasıl yapılır?,cilt lekeleri nasıl yok edılır?,guzel bır cılde nasıl sahıp olunur?

1 Response
  1. eleni Says:

    bu maskaler harika...


Yorum Gönder